8 DIC / 20:30 “SCREENS” Salon des Refusés

El dijous 8 de Desembre presentem una nova selecció de video-creació d’SCREENS, edició especial Salon des Refusés, amb peces inèdites que no van poder incloure’s en la mostra, i aprofitem l’ocasió per a oferir una passada extra del festival de curts experimentals nord-americans CUT & RUN.

PROGRAMA

Interiorismo
Herán Talavera i *Chema G. *Araque 2009 11’44” El cadàver d’un palau en ruïnes es converteix en el seu propi mausoleu.

Modelcam
Mamar Tretze 2011 1’45” S’han recreat en la maqueta google earth pla a plànol, les imatges emeses en la televisió pública espanyola, sobre els disturbis esdevinguts a Atenes en el 2011.

Memòrika
Cristobal Jurado 2011 5’48” Memòrika sorgeix de la idea del pas del temps. La corrosió natural i humana de les abundants fàbriques a Alcoi, crea nous escenaris on la destrucció dóna pas a noves formes de bellesa i reflexió.

Mirades
Judit Onsès 2009 6’45” Mirades relata tot el procés d’aprenentatge i desaprenentatge que comporta tota configuració d’una mirada pròpia. Un ésser humà neix, llur mirada vers el món és molt borrosa i confusa. A mesura que va creixent, se li van imposant un seguit de normes i creences que el forcen a definir una mirada. Però aquesta mirada no és la seva; per aconseguir-ho, haurà de desfer-se d’allò que consideri necessari per començar a modelar la pròpia, aquella que ens fa únics i irrepetibles a cadascun de nosaltres.

Sud-oest
Ann Deveria 2010 19’21” El registre: una setmana vivint sota un penya-segat en l’últim lloc del continent on es posa el sol, sense companyia solament una càmera de video i microfonía.
El resultat: Una peça en la qual tot el que se sent i es veu està creat a partir del processament digital dels registres realitzats.

 

El jueves 8 de Diciembre presentamos una nueva selección de videocreación de SCREENS, edición especial Salon des Refusés, con piezas inéditas que no pudieron incluirse en la muestra, y aprovechamos la ocasión para ofrecer un pase extra del festival de cortos experimentales norteamericanos CUT & RUN.

PROGRAMA SCREENS
Salon des Refusés

Interiorismo
Herán Talavera y Chema G. Araque 2009 11’44” El cadáver de un palacio en ruinas se convierte en su propio mausoleo.

Modelcam
Mamar Trece 2011 1’45” Se han recreado en la maqueta google earth plano a plano, las imágenes emitidas en la televisión pública española, sobre los disturbios acontecidos en Atenas en el 2011.

Memòrika
Cristobal Jurado 2011 5’48” Memòrika surge de la idea del paso del tiempo. La corrosión natural y humana de las abuandantes fábricas en Alcoy, crea nuevos escenarios donde la destrucción da paso a nuevas formas de belleza y reflexión.

Miradas
Judit Onsès 2009 6’45” Miradas relata todo el proceso de aprendizaje y *desaprenentatge que comporta toda configuración de una mirada propia. Un ser humano nace, su mirada verso el mundo es muy borrosa y confusa. A medida que va creciente, se le van imponiendo una serie de normas y creencias que lo fuerzan a definir una mirada. Pero esta mirada no es la suya; para conseguirlo, tendrá que deshacerse de aquello que considere necesario para empezar a modelar la propia, aquella que nos hace únicos e irrepetibles a cada uno de nosotros.

 

Suroeste
Ann Deveria 2010 19’21” El registro: una semana viviendo debajo de un acantilado en el último lugar del continente donde se pone el sol, sin compañíasolo una cámara de video y microfonía.
El resultado: Una pieza en la que todo lo que se oye y se ve está creado a partir del procesado digital de los registros realizados.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: