JORNADES PORTES OBERTES DE “REC”. PROGRAMACIÓ DE LA MUTANTE.2 i 3 de març. DE 20:00 A 23:00H

(+ avall en castellà)
DIVENDRES 2 DE MARÇ
20:00h/ Inauguració de l’expocició: “UNIDADES DE OBSERVACIÓN“. Carlos Maiques.

Una sèrie de figures de petita grandària passegen -alienes o no- als moviments de l’espectador des de les estructures del fals sostre de la sala..Carlos Maiques, València 1971. Dibuixant i artista plàstic. Últimes publicacions, BAKU, Edicions Bòlid de Foc, Al nord-est de Arzew, amb Paco Sales, Edicions de Ponent. Col·labora amb pluton.cc

21:00h/ DIBUIX MUTANT SESSION
Sessió de creació experimental en directe. Podreu veure el procés de treball de dos il·lustradors interactuant gràficament.
_Paula Pérez i de Lanuza “paulapé“il·lustra i anima.

Fins el moment, els seus personatges han habitat llibres, cartells, vídeos, sales d’exposicions… i darrerament també alguns objectes.
Procura actualitzar el web paulape.cat encara que no sempre en té temps i de vegades es queda amb la immediatesa del Facebook, el Twitter o el Flickr.
Sou benvingudes i benvinguts!

 _”Sóc Elías Taño, grafista emigrant de l’Àfrica subtropical. Si vols alguna cosa, prendre un cafè o fer-me una proposició
indecent, ací pots fer-ho:  www.eliastano.es
També podem veure’ns el divendres 2 de febrer, en La Mutante. Salut!”
21:00h/  “LA SECCIÓN“- Open Jam
Kuroha: Wait! Are you going erase Onba’s and my memories as well?
Aoi: Yes! Unfortunately…
Kuroha: I see… So, I can’t cheer you on from Virtual City Alpha anymore.
Okay, but we don’t want to forget about you. Can you leave something behind?
Aoi: Okay, I promise.
(Ghost in the Shell: SAC – Season 1 Episode 11 In The Forest of the
Imagoes/Portraitz)
DISSABTE 3 DE MARÇ

20:00h/
 “LA CANTERA”. Mostra de 5 curtmetratges valencians.
_“Anita” de Josema Roig//Un dia qualsevol d’estiu, un dia més. Rodrigo observa a Anita que sura a la deriva en la piscina comunitària. Anita no para esment, el seu cap està en un altre lloc. /A la nit tornaran a trobar-se, en un lloc molt diferent, on els adolescents juguen a ser majors.
_”Primer domingo de Mayo” de Martín Román i Iñaki Antuñano// Des que era una xiqueta, la seua major il·lusió va ser ser mare. Ara, María té l’oportunitat de demostrar les seues aptituds per a tal efecte.
_”Posa para mí” de Lorena Lluch// Una cambra fosca. Centenars de fotografies de tot tipus de gent suspeses en les parets. Un fotógraf, la seua xica i les col·leccions de tots dos es confonen per a acabar penjades de la mateixa paret, on tot comença i tot acaba.
_“Recreo”de Juan Pablo Báez// Alonso és tret de classe i portat a l’oficina del director per haver comès una falta greu en danyar l’immobiliari del col·legi. La seua mare és anomenada per a informar-li de la situació, però després de parlar amb el director i veure el que ha fet el seu fill, plantejarà una visió diferent
_“Dos+1″ de Begoña Soler// Després de vuit anys de feliç relació, Pep i Mayte decideixen alimentar les seues fantasies integrant en els seus jocs sexuals a un jove i atractiu alemany experimentat en aquests assumptes. Al final, no obstant açò, la fantasia del trio no resultarà ser tan bona idea.
20:00h/ Expocició: “UNIDADES DE OBSERVACIÓN“. Carlos Maiques. (vore info dia 2)
21:30h/ “NADA NOS DETIENE”. Rubén Fuentes (performance)
En aquesta performance inèdita fins al present, l’artista cubà Rubén Fuentes, se situa enfront d’un camí de paper continu. Sobre aquest comença a pintar una illa amb terra diluïda en aigua al ritme de música tradicional afrocubana a la qual accedeix amb un pas. Des d’aquesta primera illa, pinta una segona, i pansa a ella amb un segon pas, i així fins a completar tantes illes com li siga necessari per a arribar al final del paper i concloure el viatge màgic que estarà custodiat per una avinguda de veles enceses. La performance és un cant ritual a la perseverança i a l’energia vital, un anomenat a no acoquinar-se per les situacions adverses que es viuen avui a Espanya i el món. Com a símbol està la terra que sempre ens acull i ens nodreix si vivim en harmonia amb aquesta. Tracta a més de la condició del viatger, tan freqüent avui en els cubans de la diàspora, però més enllà, parla de temps de grans fluxos migratoris en l’era de la globalització.
_______________________________________
(VERSIÓN CASTELLANO)
VIERNES 2 DE MARZO
20:00h/ Inauguración de la expocición: “UNIDADES DE OBSERVACIÓN“. Carlos Maiques.

Una serie de figuras de pequeño tamaño deambulan -ajenas o no- a los movimientos del espectador desde las estructuras del falso techo de la sala..Carlos Maiques, Valencia 1971. Dibujante y artista plástico. Últimas publicaciones, BAKU, Ediciones Bólido de Fuego, Al nordeste de Arzew, con Paco Sales, Edicions de Ponent. Colabora con pluton.cc

21:00h/ DIBUIX MUTANT SESSION
Sesión de creación experimental en directo. Podréis ver el proceso de trabajo de dos ilustradores interactuando gráficamente.
_Paula Pérez y de Lanuza “paulapé” ilustra y anima.
Hasta el momento, sus personajes han habitado libros, carteles, vídeos, salas de exposiciones… y últimamente también algunos objetos.
Procura actualizar el web paulape.cat aunque no siempre tiene tiempo y a veces se queda con la inmediatez del Facebook, el Twitter o el Flickr.
Sois bienvenidas y bienvenidos!
_”Soy Elías Taño, grafista emigrante del África subtropical. Si quieres alguna cosa, tomar un café o hacerme una proposición
indecente, aquí puedes hacerlo: www.eliastano.es
También podemos vernos el viernes 2 de febrero, en La Mutante. Salud!”
21:00h/  “LA SECCIÓN“- Open Jam
Kuroha: Wait! Are you going erase Onba’s and my memories as well?
Aoi: Yes! Unfortunately…
Kuroha: I see… So, I can’t cheer you on from Virtual City Alpha anymore.
Okay, but we don’t want to forget about you. Can you leave something behind?
Aoi: Okay, I promise.
(Ghost in the Shell: SAC – Season 1 Episode 11 In The Forest of the
Imagoes/Portraitz)
SÁBADO 3 DE MARZO

20:00h/
“LA CANTERA”. Muestra de 5 cortometrajes valencianos.
_“Anita” de Josema Roig//Un día cualquiera de verano, un día más. Rodrigo observa a Anita que flota a la deriva en la piscina comunitaria. Anita no presta atención, su cabeza está en otro lugar. /Por la noche volverán a encontrarse, en un lugar muy distinto, donde los adolescentes juegan a ser mayores.
_”Primer domingo de Mayo” de Martín Román i Iñaki Antuñano// Desde que era una niña, su mayor ilusión fue ser madre. Ahora, María tiene la oportunidad de demostrar sus aptitudes para tal efecto.
_”Posa para mí” de Lorena Lluch// Un cuarto oscuro. Cientos de fotografías de todo tipo de gente suspendidas en las paredes. Un fotografo, su chica y las colecciones de ambos se confunden para acabar colgadas de la misma pared, donde todo empieza y todo acaba.
_“Recreo”de Juan Pablo Báez// Alonso es sacado de clase y llevado a la oficina del director por haber cometido una falta grave al dañar el inmobiliario del colegio. Su madre es llamada para informarle de la situación, pero después de hablar con el director y ver lo que ha hecho su hijo, planteará una visión diferente
_“Dos+1″  de Begoña Soler// Tras ocho años de feliz relación, Pep y Mayte deciden alimentar sus fantasías integrando en sus juegos sexuales a un joven y atractivo alemán experimentado en estos asuntos. Al final, sin embargo, la fantasía del trío no resultará ser tan buena idea.
20:00h/ Expocició: “UNIDADES DE OBSERVACIÓN“. Carlos Maiques. (vore info dia 2)
21:30h/ “NADA NOS DETIENE”. Rubén Fuentes (performance)
En esta performance inédita hasta el presente, el artista cubano Rubén Fuentes, se sitúa frente a un camino de papel continuo. Sobre éste comienza a pintar una isla con tierra diluida en agua al ritmo de música tradicional afrocubana a la cual accede con un paso. Desde esta primera isla, pinta una segunda, y pasa a ella con un segundo paso, y así hasta completar tantas islas como le sea necesario para llegar al final del papel y concluir el viaje mágico que estará custodiado por una avenida de velas encendidas. La performance es un canto ritual a la perseverancia y a la energía vital, un llamado a no amedrentarse por las situaciones adversas que se viven hoy en España y el mundo. Como símbolo está la tierra que siempre nos acoge y nos nutre si vivimos en armonía con ésta. Trata además de la condición del viajero, tan frecuente hoy en los cubanos de la diáspora, pero más allá, habla de  tiempos de grandes flujos migratorios en la era de la globalización.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: