dijous 29 de març 19:30h Discos Buen Pony. tenim un esdeveniment molt especial!

 

(+ avall en castellà)

Els franc-argentins Radikal Satan visiten València dins de la gira espanyola de presentació del seu nou disc “Marginalia”, el qual serà editat per Discos Buen Pony el mateix dia, i ja està disponible per a escoltar enwww.discosbuenpony.bandcamp.com.
En aquesta gira espanyola els acompanya L’Ocelle Mare que també actuarà aqueixa nit. I a més aprofitem per a presentar el segon DVD dels Masticantes el qual projectarem abans de les altres dues actuacions. Serà en Espai La Mutante, Carrer Turia, 53. València. A les 19:30h puntualíssim i l’entrada costa 5€.

Una mica més de info:

RADIKAL SATAN
El col·lectiu Potagers Nature és una horda de tronats enginyosos basada en Bordeaux (França) de la qual han eixit meravelles com Chocolat Billy, Api Uiz o els propis Radikal Satán, blegue argentí-franchute d’experiments tango-punk i aspror noise. El cabaret de l’infern. Per a pecadores, pecadoras i amants de l’aventura diversos. Una de les bandes més intenses i interessants que han sorgit en els últims anys.

L’OCELLE MARE
Thomas Bonvalet va ser guitarrista dels mítics Cheval de Frise entre 1998 i 2004. Té tres discos que són tres joies compostes de mil artilugios artesans de corda, percussió i naturalesa viva, cants d’ocells afònics que viuen sota les escorces dels arbres més vells del bosc i volen entre les fulles que mai cauen. Aquest sorprenent animal mitològic de tots els boscos visita Saragossa per segona vegada.

LOS MASTICANTES
Projecte d’improvisació audiovisual format per Pablo Peiró i Jose Guerrero (tots dos membres de Betunizer entre altres bandes) que s’encarreguen de la música, i Daniel Roig que s’encarrega de les visuals

_____________________________________

 

Los franco-argentinos Radikal Satan visitan Valencia dentro de la gira española de presentación de su nuevo disco “Marginalia”, el cual será editado por Discos Buen Pony el mismo día, y ya está disponible para escuchar enwww.discosbuenpony.bandcamp.com.
En esta gira española les acompaña L’Ocelle Mare que también actuará esa noche. Y además aprovechamos para presentar el segundo DVD de Los Masticantes el cual proyectaremos antes de las otras dos actuaciones. Será en Espacio La Mutante, Calle Turia, 53. Valencia. A las 19:30h puntualísimo y la entrada cuesta 5€.

Un poco más de info:

RADIKAL SATAN
El colectivo Potagers Nature es una horda de chalados ingeniosos basada en Bordeaux (Francia) de la que han salido maravillas como Chocolat Billy, Api Uiz o los propios Radikal Satán, combo argentino-franchute de experimentos tango-punk y aspereza noise. El cabaret del infierno. Para pecadores, pecadoras y amantes de la aventura diversos. Una de las bandas más intensas e interesantes que han surgido en los últimos años.
http://www.youtube.com/watch?v=wAdyFf5paZI

L’OCELLE MARE
Thomas Bonvalet fue guitarrista de los míticos Cheval de Frise entre 1998 y 2004. Tiene tres discos que son tres joyas compuestas de mil artilugios artesanos de cuerda, percusión y naturaleza viva, cantos de pájaros afónicos que viven bajo las cortezas de los árboles más viejos del bosque y vuelan entre las hojas que nunca caen. Este sorprendente animal mitológico de todos los bosques visita Zaragoza por segunda vez.
http://www.youtube.com/watch?v=VPhkXPRzIFM

LOS MASTICANTES
Proyecto de improvisación audiovisual formado por Pablo Peiró y Jose Guerrero (ambos miembros de Betunizer entre otras bandas) que se encargan de la música, y Daniel Roig que se encarga de las visuales

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: