dijous 21, JUNY. 22.30h. Incubarte. Festa d’Inauguració.

(+abajo en castellano)

El V Festival Internacional d’Art Independent INCUBAR-TE és un esdeveniment cultural que reuneix arts plàstiques i visuals i que, durant els últims cinc anys, es porta desenvolupant amb gran acceptació del públic en la ciutat de València.

INCUBAR-TE, concebut com a punt de trobada entre els artistes i el públic, és a més un esdeveniment on es teixeixen xarxes entre els diferents professionals de l’art i la cultura. Per descomptat, el festival té un caràcter públic, gratuït i festiu, i tot el nostre esforç se centra a acostar les últimes tendències artístiques tant locals com a internacionals als ciutadans de València, treballant en la selecció dins del panorama artístic internacional.

En 2012, el festival compleix la seua cinquena edició on segueix proposant la investigació, promoció i difusió de les noves tendències artístiques. La programació estarà constituïda de diferents disciplines com a Pintura, Escultura, Instal·lació, Fotografia, Videoarte, Art-Naturalesa, Pintura Mural, Art Públic, Urbanisme i Mapping, centrant la seua atenció especialment en tot tipus de projectes i creacions interdisciplinàries i innovadores que proposen una visió original, innovadora i creativa de la imatge en totes les seues manifestacions artístiques.

Programació a La Mutante:

DIJOUS 21

22.30h. Festa d’Inauguració.

DIJOUS 22

17.00h. Obertura de la secció oficial del Festival. Projecció de la selecció III de vídeo + selecció dels treballs dels alumnes del Màster Màster Oficial d’Arts Visuals i Multimèdia de la UPVi secció oficial (inclou fotografia, pintura i escultura instal·lació).

20.00h. Audiovisual live de Populus Melkart (Granada).

DISSABTE 23

12.00h. Secció Oficial del Festival. Projecció de la selecció III de video i secció oficial (inclou fotografia, pintura i escultura instal·lació).

21.30h. Actuació de VICKY LEAKS.

23.00h. Lliurament de Premis.

Premi de les Galeries Jurado.
Premi Especial Incubar-te-Club Diari Llevant.
Festa de Clausura amb Vjs OKAZY (Berlín).

______________________________

 

El V Festival Internacional de Arte Independiente INCUBARTE es un evento cultural que aúna artes plásticas y visuales y que, durante los últimos cinco años, se lleva desarrollando con gran aceptación del público en la ciudad de Valencia.

INCUBARTE, concebido como punto de encuentro entre los artistas y el público, es además un evento donde se tejen redes entre los distintos profesionales del arte y la cultura. Por supuesto, el festival tiene un carácter público, gratuito y festivo, y todo nuestro esfuerzo se centra en acercar las últimas tendencias artísticas tanto locales como internacionales a los ciudadanos de Valencia, trabajando en la selección dentro del panorama artístico internacional.

En 2012, el festival cumple su quinta edición donde sigue proponiendo la investigación, promoción y difusión de las nuevas tendencias artísticas. La programación estará constituida de diferentes disciplinas como Pintura, Escultura, Instalación, Fotografía, Videoarte, Arte-Naturaleza, Pintura Mural, Arte Público, Urbanismo y Mapping, centrando su atención especialmente en todo tipo de proyectos y creaciones interdisciplinares e innovadoras que propongan una visión original, innovadora y creativa de la imagen en todas sus manifestaciones artísticas.

Programación en La Mutante:


JUEVES 21

22.30h. Fiesta de Inauguración.

JUEVES 22

17.00h. Apertura de la sección oficial del Festival. Proyección de la selección III de vídeo + selección de los trabajos de los alumnos del Máster Máster Oficial de Artes Visuales y Multimedia de la UPV(*) y sección oficial (incluye fotografía, pintura y escultura instalación).

20.00h. Audiovisual live de Populus Melkart (Granada).

SÁBADO 23

12.00h. Sección Oficial del Festival. Proyección de la selección III de video y sección oficial (incluye fotografía, pintura y escultura instalación).

21.30h. Actuación de VICKY LEAKS.

23.00h. Entrega de Premios.

    • Premio de las Galerías Jurado.
    • Premio Especial Incubarte-Club Diario Levante.
    • Fiesta de Clausura con Vjs OKAZY (Berlín).
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: