16 NOV PSYCHOTROPICAL HOT DOG NIGHT 20:00h

La Cúpula del Trueno presenta una PSYCHOTROPICAL HOT DOG NIGHT crepuscular.La tardor està dins….

WIND ATLES (Boston Pizza, BCN)

La Cúpula del Trueno presenta una PSYCHOTROPICAL HOT DOG NIGHT crepuscular. El otoño está dentro….

WIND ATLAS (Boston Pizza, BCN)

Wind Atles naix a principis de 2012. Pocs mesos després de donar-se a conèixer amb “Ophelia”, tema que els va valdre per a confirmar la seua assistència en diversos festivals i formar part del sampler de grups del primer Record Store Day a Barcelona, Wind Atles han editat el seu primer treball, el EP “Fen Fire”.

Aquesta parella de Barcelona, influenciada per bandes com Cocteau Twins, Dead Ca Danse, Low o Death In June crea cançons etèries i ambientals en les quals música i jocs de veus es barregen i es confonen. Dark ambient, shoegaze, folk apocalíptic i una mirada cap a l’edat mitjana caracteritzen aquestes tres cançons, que Boston Pizza Records arreplega en un vinil de 7″. Actualment es troben en la gira de presentació del disc.

LINKS:
Bandcamp: http://windatlas.bandcamp.com/
Facebook: http://www.facebook.com/windatlas
Web: http://windatlas.tumblr.com/

ROMAN SKIRTS:

A Roman Skirts els somriu tant la vida com a la resta de nosaltres: poc. Potser siga per açò que entre els seus discos hi ha bastants còpies de Soft Cell, Desena Víctima i Drexciya, perquè podrien dormir 3 dies i no trobar a faltar el temps perdut. Així que, amb poc més que una caixa de ritmes, un sintetitzador, un baix i algunes cordes més han anat gravant temes al seu ritme pausado i malenconiós… Aquesta instrumentació, al costat del so casolà i minimalista, conformen el vertader sentit i actitud de la banda: nostàlgia, llibertat creativa i autoproducción.

http://romanskirts.bandcamp.com/album/roman-skirts

Para mes informació sobre esdeveniments de la Cúpula del Tro visita la web:

http://lacupuladeltrueno.com/

Wind Atlas nace a principios de 2012. Pocos meses después de darse a conocer con “Ophelia”, tema que les valió para confirmar su asistencia en varios festivales y formar parte del sampler de grupos del primer Record Store Day en Barcelona, Wind Atlas han editado su primer trabajo, el EP “Fen Fire”.Esta pareja de Barcelona, influenciada por bandas como Cocteau Twins, Dead Can Dance, Low o Death In June crea canciones etéreas y ambientales en las que música y juegos de voces se mezclan y se confunden. Dark ambient, shoegaze, folk apocalíptico y una mirada hacia el medievo caracterizan estas tres canciones, que Boston Pizza Records recoge en un vinilo de 7″. Actualmente se encuentran en la gira de presentación del disco.

LINKS:
Bandcamp: http://windatlas.bandcamp.com/
Facebook: http://www.facebook.com/windatlas
Web: http://windatlas.tumblr.com/

ROMAN SKIRTS:

A Roman Skirts les sonríe tanto la vida como al resto de nosotros: poco. Quizá sea por eso que entre sus discos hay bastantes copias de Soft Cell, Décima Víctima y Drexciya, porque podrían dormir 3 días y no echar en falta el tiempo perdido. Así que, con poco más que una caja de ritmos, un sintetizador, un bajo y algunas cuerdas más han ido grabando temas a su ritmo pausado y melancólico… Esta instrumentación, junto al sonido casero y minimalista, conforman el verdadero sentido y actitud de la banda: nostalgia, libertad creativa y autoproducción. 

http://romanskirts.bandcamp.com/album/roman-skirts

Para mas información sobre eventos de La Cúpula del Trueno visita la web:

http://lacupuladeltrueno.com/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: